Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


shadow-the-hedgehog

 

Shadow a sünt Takashi Iizuka találta ki, aki nem más, mint a Sonic Adventure 2-nek a rendezője. Shadow ebben a játékban szerepelt először és  azt lehet rá mondani, hogy egy kicsit Sonic gonosz “mása” is. Gerald Robotnik hozta létre, mint “Tökéletes Életformát”, de a kormánynak nem tetszett a sün és katonákat küldött az űrállomásra. A G.U.N. megsemisítette a kutatásokat és az egyik katona lelőtte Mariát Shadow egyetlen barátját. Mielőtt meghalt, kilőtte Shadow-t Föld irányába egy kapszulában miközben azt mondta neki, hogy adjon az embereknek, egy esélyt, hogy boldogok legyenek. 50 év múlva Eggman kiszabadította, miután megtalálta nagyapja naplójában a „Shadow Projectet”. Bízott benne, hogy Shadow segíteni fog a terveiben, de őt a csak a bosszú érdekelte. Rouge-val összegyűjtik az összes Káosz Emeráldot és az ARK-ot működésbe hozzák, de mielőtt bekövetkezne a katasztrófa Shadow feláldozza magát az emberekért, mert megérti Maria kívánságát. Ezt a történet a SonicX is feldolgozza a 2. évadjában.  

 

 

 

A Sonic Heroes nevű játékban Rouge szabadítja ki Shadow-t a kapszulából és azonnal szövetséget kötnek 3-am (Omega, Shadow, Rouge). Végig Eggman ellen küzdenek. A játék végén Rouge talál egy labort tele Shadow klónokkal, ekkor rádöbben, hogy Shadow is egy klón. A Shadow the hedgehog-ban, ami mint a neve is mutatja Shadow-val foglalkozik, már nem kapszulával kezdünk, de a sününk még mindig azon töri a fejét, hogy ő honnan származhat. Ekkor találkozik két földönkívülivel: Black Arms és Black Doom, akik ismerik őt. Black Doom vérének a felhasználásával született Shadow. Ugyanis egyességet kötött Gerald Robotnikkal. Így Black Doom ki akarja használni Shadow képességeit. A “jó végén” persze rájön sününk, hogy egyszerűen csak élni kéne a világban és nem mindig a múltra gondolni.

 

 

Shadow a Sonic Adventure 2 óta minden egyes játékban, képregényben és animében szerepel. A rajongók által leginkább kedvelt karakterré ő vált. 

 

 

 

Kor: 50+20

 

 

Szem szín: vörös

 

 

 

Színe: vörös és fekete

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.