Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


karakterek

2011.11.03

shadow the hedgehog

Shadow a sünt Takashi Iizuka találta ki, aki nem más, mint a Sonic Adventure 2-nek a rendezője. Shadow ebben a játékban szerepelt először és azt lehet rá mondani, hogy egy kicsit Sonic gonosz “mása” is. Gerald Robotnik hozta létre, mint “Tökéletes Életformát”, de a kormánynak nem tetszett a sün és katonákat küldött az űrállomásra. A G.U.N. megsemisítette a kutatásokat és az egyik katona lelőtte Mariát Shadow egyetlen barátját. Mielőtt meghalt, kilőtte Shadow-t Föld irányába egy kapszulában miközben azt mondta neki, hogy adjon az embereknek, egy esélyt, hogy boldogok legyenek. 50 év múlva Eggman kiszabadította, miután megtalálta nagyapja naplójában a „Shadow Projectet”. Bízott benne, hogy Shadow segíteni fog a terveiben, de őt a csak a bosszú érdekelte. Rouge-val összegyűjtik az összes Káosz Emeráldot és az ARK-ot működésbe hozzák, de mielőtt bekövetkezne a katasztrófa Shadow feláldozza magát az emberekért, mert megérti Maria kívánságát. Ezt a történet a SonicX is feldolgozza a 2. évadjában.  

 

 

A Sonic Heroes nevű játékban Rouge szabadítja ki Shadow-t a kapszulából és azonnal szövetséget kötnek 3-am (Omega, Shadow, Rouge). Végig Eggman ellen küzdenek. A játék végén Rouge talál egy labort tele Shadow klónokkal, ekkor rádöbben, hogy Shadow is egy klón. A Shadow the hedgehog-ban, ami mint a neve is mutatja Shadow-val foglalkozik, már nem kapszulával kezdünk, de a sününk még mindig azon töri a fejét, hogy ő honnan származhat. Ekkor találkozik két földönkívülivel: Black Arms és Black Doom, akik ismerik őt. Black Doom vérének a felhasználásával született Shadow. Ugyanis egyességet kötött Gerald Robotnikkal. Így Black Doom ki akarja használni Shadow képességeit. A “jó végén” persze rájön sününk, hogy egyszerűen csak élni kéne a világban és nem mindig a múltra gondolni.

 

 
Shadow a Sonic Adventure 2 óta minden egyes játékban, képregényben és animében szerepel. A rajongók által leginkább kedvelt karakterré ő vált. 

 

 
Kor: 50+20
 

 

Szem szín: vörös
 
Színe: vörös és fekete

ssonic-rivals.jpgonic the hedgehog

 

 

 

 

knuckles the echida

Knuckles2006.png
Knuckles az Angel Islandon él, amit a Mester Smaragd lebegtet. Kötelessége azt egész életén át őriznie. Ugyanis ő az utolsó echidna. A meglehetősen távoli helyszíne és a tény miatt, hogy ritkán kóborol messzire a kötelességétől, Knuckles gyakran van egyedül, és így eléggé antiszociális és bizalmatlankodó tud lenni. De néha eléggé hiszékeny is tud lenni.
 
A Sonic the Hedgehog 3-ban, Knuckles azt gondolta, hogy Sonic és Tails megpróbálják ellopni a Mester Smaragdot és a hírhedt gonosz tudós Dr. Robotnik (vagyis Dr. Eggman) megpróbálja védeni azt.  Mindazonáltal Robotnik hazudott Knucklesnak, mert használni akarta a Smaragdot az űrállomáshoz. De a többiek rádöbbentették a dologra. Azóta Knuckles csatlakozott Sonichoz és Tailshez a küldetésükben, hogy leállítsák a gazembert. A Knuckles Chaotixben játék szintén bemutatta Team Chaotixet, egy mulatságos beilleszkedni képtelen emberekből álló csoportot.
 
Sonic Adventure-ben a Mester Smaragd széttörik mikor Eggman kiszabadítja Chaos és Tikal szellemét és az Angel Island leesik. Knuckles célja, hogy megtalálja a szilánkjait, és ismét összeszerelje a Mester Smaragdot.
 
Sonic Adventure 2-ben, Knucklesnek az Echidnának baja van azzal, hogy őrizze a Mester Smaragdot mikor a rejtélyes tolvaj, Rouge a denevér megpróbálja ellopni azt. A veszekedésük közepén, Dr. Eggman elkapja a smaragdot, amíg harcolnak, azért hogy megakadályozza Knuckles széttöri a Mester Smaragdot. És Knuckles ismét elindul, hogy megkeresse a darabkákat.
 
Sonic Heroesban Knuckles Sonickal és Tailszel fog össze miközben Team Sonic hatalomtagjává válik. A Sonic Ridersben szintén egy hasonló szerepet kap, mikor Storm ellen versenyzik. Shadow the Hedgehogban pedig Shadowt segíti. Szintén lehet vele játszani a Sonic Rivalsban, hol ismételten a Mester Smaragdot keresi, eközben verseng Soniccal, Shadowval, Silverrel és Metal Soniccal. Nemrég azt mondták, hogy ismételten lehet majd vele játszani a Sonic and the Secret Ringsben. A Sinbadként betöltött szerepet játssza a tengerész a hajadon-játékos-módban levő arab Nights történetekből.
 
Knuckles becsületes, független, konok, odaadó a kötelességére és gyakran hiszékeny. Minding van egy bizonyos verseny közte és Sonic között. Féltékenynek tűnik a sündisznó független természete és szabadsága miatt. Ő eléggé csintalan volt, amikor először megjelent Sonic 3-ban miközben trükköket húzott Soniccal és Tailsszel és ellopta a smaragdokat. Közben mindegyik találkozás után nevetett. Sega elcserélte a hozzáállását a későbbi játékokba. Knuckles szégyenlős a Sonic Jamben, ami nem összeegyeztethető az új játékokkal. Amíg Knuckles alapvető személyisége ugyanaz mindig eléggé, néhány részlet változik. In Sonic a Hedgehog: A Movie, Knuckles odaadó kincsvadász, olykor majdnem gondtalan, és eléggé lökött. Róla azt mondják, hogy Sonic legjobb barátja, de ő még mindig komolyabb, mint Sonic. Sonic X Knucklesa nagyon könnyen dühössé válik, de kevésbé makacs hajlik arra, hogy engedjen helyzeteknek, amikor a mások összefognak ellene. Ő valószínűleg a leghiszékenyebb Knuckles verzió.
 
In Sonic the Hedgehog: The Movieban Knuckles csekélyen szerelmes Sarába. Tails megkéri Knucklest, hogy akadályozza meg, hogy a magma egy folyója semmisítse meg az arktiszi sapkákat, és Knuckles kezdetben habozik. Amikor Sara megkérdezte, hogy tenné-e érte és adott neki egy csókot, Knuckles elpirult, és ordította: IGENIS HÖLGYEM!!! azután kiment hogy leállítsa a magmát. Sonic Undergroundban Knuckles érdeklődést Sonic nővére, Sonia iránt mutatott. A pár a kívánt Mobius szabadság, és Knuckles is többször megmentette az életét. Ráadásul ellenszegült a nagyapjának, Athairnek azáltal, hogy törte a megállapodását Robotnikkal és avval, hogy megóvta őt, Sonicot, és Manicet Roboticizationtől. Mindazonáltal a sorozat érvénytelenítése miatt ismeretlen hogyan lehet vége a kapcsolatnak.
 
Rouge fülig szerelmes Knucklesbe. Megmentette Rouget, amikor elvesztette az egyensúlyát és majdnem beleesett a lávába. Ezután pedig azt mondta, hogy csak azért tette, hogy a Mester Smaragd darabjait mentse. Azután bocsánatot kért, ha a küzdelmük alatt megsebezte őt. Még is látszódik, hogy Knuckles is mutat kisebb aggodalmat/szerelmet Rouge iránt. A Sonicx-ben Rouge és Knuckles találkozásai egyre romantikusabbá válnak. Itt már biztosra látszódik, hogy Knuckles szintén érdeklődik Rouge iránt. Egy epizódban, dühössé válik, amikor egy óriási Metarex robot megtámadja Rouge-ot, kiálltja is: Na most már kezdesz dühíteni! és egy másikban segített Rougenak felállní a földről. 73-78 részben egyre több utalást találunk Knuckles és Rouge kapcsolatára.
 
Kor: 17
 
Szín: Vörös
 
Szeme színe: lila
 

 


 

ruoge the bat 

Rouge2006.png
Rouge határozott fiatal nő, merész, ambiciózus, flörtölős, csak magával törődik és a drágaköveivel. Sexi kinézetét arra használja föl, hogy embereket elcsábítson és megszerezze tőlük, amit akar. De tud hősies és segítő is lenni. Sonic Adventure 2-ben végül is segített megmenteni a bolygót. Sonic Heroesban leállította Shadow-t és Omegát, hogy ne nyírják ki egymást. Sonic Battle-ben, amikor Shadow-t megsebesítették és szüksége volt egy helyre ahol maradhatott, Rouge segített neki. Nemrég kevésbé önzővé vált, Shadow iránt a Sonic the Hedgehogban és a Sonic Rivalsban.
 
Rouge megjelent az amerikai Sonic képregénybe, de csak kevésszer szerepelt. A képregényekben Knucklesnak már van egy barátnője, mindazonáltal ez nem akadályozta meg Rouge-ot abban, hogy flörtöljön vele Julie-Su előtt. El akarja „üldözni” Julie-Su-t, hogy Knuckles az övé lehessen. Rouge kikezd Knuckles apjával, Locke-kal, hogy a Mester Smaragd közelébe kerüljön, ugyan nem érdeklődik különösen az öregebb echidna iránt. Shadow helyett Rouge akkor összeáll Evil Sonickal, hogy ellopják a Mester Smaragdot. Miután Evil Sonic Rouge-nak ellop egy kisebb drágakövet, elmennek, hogy bizalmasan dolgokat vitassanak meg. Később újra megjelennek miközben még egyszer megpróbálják ellopni a mester smaragdot, bár a terv elromlik. A látszólagos vereségük ellenére nekik sikerül elszökniük egy rejtélyes féreglyukon keresztül egy olyan ismeretlen helyszínbe, ahol vonakodva csatlakozott a gonosz Echidna tudóshoz, Dr. Finitevushöz. Később újra megjelent, miután megszökött Finitevus elől. Csatlakozott a Chaotixhez, akik felügyelet tartották őt. Együttműködött, hogy megállítson egy android-gyártás-tervet, amit Eggmann talált ki. Rougenak volt egy találkozása szintén Bunnie Rabbottal, akit küldtek, hogy megmentse őt, amikor elfogta Robotnik. Sikerül elszöknie egyedül és hamarosan találkozik Bunnie-val miközben, megtámadja őt, amikor összetéveszti őt a fogva tartója cimboráival. Ekkor jön köztük egy 8 oldalas verekedés, amit aztán Sonic szakít félbe.
 
Sonic X-ben Rouge olyan ékszertolvaj, akit megfog a kormány amíg egy Chaos Emeraldot keres. Az előző ékszerlopások ellenére ügynökként felveszik őt miközben ráadásul megengedik neki, hogy megtartsa a lopott drágaköveit. Barátságot köt Topazzal és továbbra is vadászik a smaragdokra. Nem egyszer elhibázza a dolgokat, de sose adja föl. Rouge állandóan flörtöl másik karakterekkel. Mindazonáltal gyakrabban kerül Knucklessel vitába. Mint több másik karakter Rouge is belép egy küzdőversenybe, ahol egy káosz smaragd a díj. Miközben sikerül legyőznie Tailset és Amyt, egyszer csak Knucklesssel találja szemben magát. Megpróbál győzni azáltal, hogy a sötétben verekednek, de végül csak Knuckles győz. Rouge sokszor összeáll Eggmannel és Sonickal is miközben keresi azt az oldalt, ami meg fogja engedni neki, hogy megragadja a Chaos Emeraldokat. Metarex háború alatt Rouge összeáll Dr. Eggmannel. Gyakran összekerül Shadowval, aki nem bízik benne. Később a Metarex háborúban Dr. Eggman a Metarexszel fog össze. Így Shadow és Rouge együtt ott hagyják Eggmant. Rouge és Knuckles beszélgetése gyakran erőszakos vita lesz, de a végén mindig kibékülnek. Knuckles szintén kedveli Rouget, de sose vallaná be. Még segített is Rougenak, amikor egy nagy Metarex ellen harcoltak. Rouge sokszor piszkálja Knucklest, aki ezt persze nem hagyja szó nélkül. Rouge külső oldala egy olyan álarc, ami mögött az igaz személyét elrejtik. 77 részben sírt is amikor megtudta, hogy Cosmónak meg kell halnia. (ezt a 4kids kivágta) A nagyon utolsó epizódban Rouge kijelenti, hogy csatlakozik Sonicékhoz.
 
Kor: 17
 
Szín: fehér
 
Szem szín: zöld
 

miles "tails" prover the vox
 

Sonicchannel tails cg.png

Yasushi Yamaguchi, eredetileg a fő művész és zónatervező Segának tervezte meg Tailst segédnek a gyors sündisznónak. De a Sonic Team úgy döntöttek, hogy átváltoztatja a karaktere nevét Milesról Tailsre. Yamaguchi kompromisszumot kötött. Miles Prower lesz az igazi törvényes neve, de Tails marad a beceneve. Tailst áttervezték (a többi Sonic karakterek közül mindegyikkel egyetemben) a Sonic Adventure-nek. A bundájának megváltozott a színe az amerikaiban és Angliai képregényekben ugyanis barnás színe volt.
 
 Tails eleinte nagyon szégyenlős volt mikor Soniccal találkozott, de idővel bátrabb lett és Sonic legjobb barátja. Sokak szerint Tails intelligenciája magasabb, mint Eggmannek (amúgy Eggman 300-as IQ-ja van) úgy 400 körül. Tailsnek van néhány gyengesége. Fél a villámtól és van egy kis hajlama arra, hogy „túl sokat” beszéljen. Véletlenül kifecsegi a terveket és a titkokat (pl: amikor Eggman elkapta Sonicot és Tails ijedtében, elmondta, hogy az a smaragd hamis, így összeomlott a hősök terve). A Freedom Fightersben Sonic gondoskodik a fiatal rókáról, őt túl fiatalnak találják, hogy eleget tegyen. De idővel felnőtt és értékes csapat tag lett.
 
1. kép: A japán és nyugati kézikönyvek némileg különböznek annak a történetében, hogy Tails és Sonic hogyan találkoztak először. A japán kézikönyv szerint Tails Westside Islandön élt, és Sonic kicsivel később érkezett meg a Tornado nevű repülőjén. Tailst azonnal lenyűgözte Sonic hihetetlen sebessége (ahogy engem). Miután Sonic látta, hogy Tails ténylegesen képes volt, hogy utolérje őt, úgy döntött, hogy megengedi neki, hogy részt vegyen (ennek a színhelynek Tails története alatt látni a Sonic Adventureben a visszaemlékezést). Tails megvizsgálta Sonic repülőgépét. Ebben az időben kezdett készülődni Dr. Eggman, hogy elfoglalja a világot blablabla… Tails segített Sonicnak leállítani Dr. Eggmant és eközben össze is barátkozott vele.
 
2. kép: A nyugati kézikönyv szerint, Sonic Tails hőse volt, mióta csak ő baba volt. Miután sokáig könyörtelenül követte a hősét, Tails elég gyorssá vált hogy lépést tartson Soniccal, úgyhogy összefonta az ikerfarkait egy propellerhez hasonló stílusban, így tud Tails repülni. Végül Sonic és Tails legjobb barátok lettek.
 
A Sonicx 3. évadjában Tails beleszeret egy növényhez hasonló idegen lányba Cosmóba. Tails szeretetének az erejét mutatják a 73. részben, amikor Shadow meg akarja ölni Cosmót és megveri Christ, Sonicot még Knucklest is, de Tailssel nem tud elbánni, aki erősen védelmezi Cosmót. A 77. részben Cosmo összeolvad a Metarexek bolygólyával( 3. kép), hogy Tails megsemmisíthesse azt a Sonic Ágyúval. De Tails nem akarja feláldozni Cosmót. Csak miután megnyugtatta őt, hogy így segíti a faja fenn maradását akkor lőtt. 78. részben az utolsó epizódban Super Sonicnak és Super Shadownak nem sikerül a Káosz Kontrollal visszahozni Cosmót. Csak egy picike magot találnak.Amikor Sonic megmutatja a magot Tailsnek, bánattal dől össze. Azonban történet végén egy vázát mutatnak melyben egy kis növény kelt ki. Lehet, hogy mégis sikerülhet Cosmót visszahozni az életbe?
 
Kor: 8 év
 
Szín: Sárga
 
Szem szín: Kék


 

amy rose the hedgehog 

 AmyUnleashed.png
Amy először 1992-ben jelent meg egy mangában. Azután a SEGA megvette és Kazayuki Hoshino újra tervezte. 1993-as Sonic CD-re. Egy zöld szalag volt a hajába és őszibarack színű ruhája. Azt mondták mindig egy futó cipő volt rajta, hogy lépést tudjon tartani szeretett Sonicjával.
 
Amy jó áldozat az ellenségeknek (kicsit naiv). Kedves és törődik a többiekkel. Képes bárkivel beszélni és lebeszélni a gonosz céljáról (E-102 Gamma, Shadow). Újabb játékokban sokkal erőszakosabbá és agresszívvé vált, de erőben és sebességben növekedett hogy lenyűgözze szerelmét Sonicot. A korábbi képét (a kedves aranyos kislányt) átvitték az új karakterbe Creambe. Néhány rajongó azt hiszi, hogy ez a személyiségváltozás amiatt, hogy fiatal Cream elindít egy kevés védekező anyai ösztönt Amyben, bár ez az elmélet igazságos spekuláció. Egy jó példa erre Sonic Battle-ben van mikor Cream, nem Amy, meggyőzi Chaos Gammát, hogy legyen jó. Nincs éppen jóban Rouggal. Mindazonáltal az újabb játékban, Shadow the hedgehog-ban, képesek együtt dolgozni. Valamint legutóbbi Sonic X epizódokban őket látták, ahogy Rouge és Amy többször segítettek egymásnak. A Piko-Piko Hammer Amy fegyvere.
 
Természetesen mindenki tudja, hogy Amy élete szerelme Sonic. Amy és Sonic gyorsan barátok lettek, amikor megóvta őt Dr. Eggmantől. Csak a Sonic mangában jöttek össze, ugyanis ott tisztán kijelentették, hogy Amy Sonic barátnője. A játékokban rá van akaszkodva Sonicra, aki szereti csak nem mutassa ki az érzelmeit. Amy érzi, hogy neki Sally Acornnal van egy csekély versengése (Sally azt mondta Amynek, hogy ő nem lehetne egy Freedom Fighter miközben túl fiatal, de Amy avval vádolta Sallyt, hogy meg akarta tartani Sonicot magának), bár általában annak az ellenére Amynek és Sallynek jó, majdnem testvéri kapcsolatuk van. Másik comic sorozatban Amy egy Sonic Fan Girl.
 
Kor: 12
 
Szín: rózsaszín
 
Szem szín: zöld


 

cream the rabbit 

Cream udvarias, azt csinálja, amit mondanak neki, barátságos mindenkihez. Van bátorsága is. Kicsit naiv mivel még gyerek. Szereti kinn tölteni az ideje legnagyobb részét. Ott szeret általában a barátaival játszani és virágot gyűjteni. A kedvenc étele: fagylalt. Nem kedveli az erőszakot. Mindazonáltal harcolni fog, hogy védje azokat az embereket, akikkel törődik. Mint a hősök többsége a Sonic sorozatban nem kedveli Eggmant, de megszokásaként még mindig némileg udvarias a doktorral. Cream tud repülni a 2 nagy fülével. Bár nem olyan gyorsan és magasan, mint Tails, de a támadásaira pont elég. Van egy Cheese nevű chaoja is, aki segít neki a támadásokba. 
 
Amyvel való barátsága összehasonlítható Sonic és Tails testvérhez, hasonló barátságához. Ezt a tényt megerősíti Sonic Advance 3, amikor 2-en vannak egy csapatban. Néhány azt mondják, hogy Cream rokoni kapcsolatban áll Bunnie Rabbottal a régebbi Sonic anime sorozatból, de ez az utóbbi nem volt hivatalos kijelentés.
 
Sonic X-ben, Vanillát elkülönítették a lányától, amikor Creamot elrabolta Eggman doktor és Chris Thorndyke világba küldték Chaos Controlon keresztül. Vanilla megkéri a Chaotixet, hogy keressék meg az eltűnt lányát.  Vector úgy akarja beállítani dolgot, hogy Sonic elrabolta Creamet. Amíg a Chaotix csapat nyomoz, addig Vanilla találkozik Soniccal, aki mindent elmagyaráz neki. Cream nagyon örül az anyukájának és a további részekben vele is marad. A 2. évadban van a legfontosabb szerepen, mikor megsemmisíti Emerlt a robotot. Ekkor látjuk Creamet először harcolni. 3. évadban pedig még többet segített, mikor a Metarexek ellen harcoltak. Creamet és Cheese-t, Vanillával egyetemben nem mutatták be a képregényekben.  
 
Kor: 6 év
 
Szín: sárga és barna
 
Szeme színe: barna
 

 

1990. áprilisban a Sega kért egy új játékot a Nintendo Marioja ellen. Több karakter tervet adtak be: egy tatút, egy kutyát és egy nyulat. Végül Naoto Ohshima hegyes sündisznóját adták be kabalaállatként. Egy 15 főből álló csapat elkezdett dolgozni Sonicon a sünön. Átkeresztelték magukat Sonic team-re. A játék filmzenéjét alkotta Masato Nakamura. Sega szponzorálta a csoport Wonder 3 körútját miközben ráfestette Sonicot a turnébuszra miközben röpiratokat osztott el, amik hirdetik a játékot. Sonic pontos kora, súlya, magassága és másik testi jellemvonásai változnak.Szinte azt lehetne mondani, hogy az újabb történetekben egyre nő. A videójátékokban Sonic eredeti terve Naoto Ohshima által eléggé rövid és gyermeki, kerek teste volt. Miközben 1998-ban Sonic Adventure-rel kezdődött, Sonic hosszabb lábakkal rendelkező magasabb karakterként, zöld szemekkel és kevésbé gömbölyű testel volt megáldva Yuji Uekawa tervezte meg. A karakter tervének a további finom változásait csinálták következő játékokban.
 
Egy eredettörténetet nyújtottak egy elősegítő képregényben az eredeti játékért, ami szerepelt Disney Adventuresben, Garfield Magazinban, és a másik gyerek folyóiratban. + egy a karakterről szóló könyv, amit kiadtak az Angliában. Ez a magyarázat, amiben a rengéshullámok Sonic tapasztalta, hogy mikor futott először a szuperszónikus sebesség kékké változtatta őt és áramvonalassá tette a tüskéit.
 
Több animált televíziósorozatot csináltak Sonicról.Az első az Adventures of Sonic the Hedgehog: 1-2.kép. Ami inkább mulatságos volt, mint a Fakopáncs Frici. Azután volt a Sonic Satam, 9-10. kép, amiben láthattuk Sonic első barátnőjét Sallyt a mókust. Jött a Sonic Underground: 3-4.kép. Ez tökre figyelmen kívül hagyta a régebbi Sonic történeteket és elkezdett Sonic “családjáról” mesélni. A történet arról szól, hogy Sonic egy királyi családból származik és egy bizonyos jóslat miatt az anyukája két tesójával együtt (Sonia, Manic) kénytelen elhagyni. Továbbá volt egy Sonic Movie Japánban: 5-8. kép. Ebben láthatjuk Metal Sonicot, Knucklest, Tailst, Dr. Eggmant és még pár nem túl jelentős szereplőt.
 
A legújabb animált Sonic televíziósorozat, Sonic X. 11-24. kép. Ezt lényegében arról szól, hogy egy „Chaos robbanással” Sonic és barátai átjutnak ebbe a világba. Itt Sonic beleesik Chris medencéjébe, aki kihúzza és kezdetét veszi a barátságuk. Az első 2 éved nálunk a földön játszódik. Ami igazság szerint a Sonic Adventure játéknak az összefoglalása. A 3. évad Sonicéknál az űrben játszódik. Ebben az animében a szereplők: Sonic, Miles Tails Prower, Knuckles, Amy Rose (Sonic új barátnője), Cream, Shadow, Rouge, Dr. Eggman, Big, Vanilla, Vector, Charmy, Espio, Chaos, Tikal, Emerl, Maria Robotnik, Chris Thorndyke, Bokkun, Decoe, Bocoe, Ella, Mr Tanaka, Topaz… (elég lesz ennyi név).
 
Sonicnak volt néhány képregénye is: Sonic the Comic 25.kép, Sonic the hedgehog (comics) 26-27.kép, Sonicx (comic).
 
És persze a játékok: Segasonic the hedgehog: 28.kép, Sonic
Adventure: 29.kép, Sonic Heroes: 30-35.kép, stb…
 
Sonic tulajdonságai: Imádja a kihívásokat. Ha bárki bajban van azonnal segít neki. Ha még az ellenségéről Dr. Eggmanről van is szó. Mindig csak a robotokat öli. Szóval még sose ölt meg élőlényt. A barátaiért akár meg is halna. Makacs. Ha eldönt valamit az úgyis lesz. Legjobb barátja és egyben fogadott kis öccse Tails. Míg a képregényekben igazi „nőfaló”, most az egyetlen lánytól is menekül. A 7 smaragd segítségével Super alakot tud ölteni: 36.kép. Ám amikor nagyon mérges, ami elég ritkán fordul elő. Akkor Dark Super Sonic lesz.Retteg a víztől. Kedvenc kajája a chilis hot dog. Ennyi röviden Sonicról…
Kor: 15
 
Szín: Kék
 
Szem szín: Zöld
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sonic

(Blaze the cat, 2017.02.17 14:47)

Láttátok?

(Valakike, 2016.10.28 16:14)

Láttátok és hallottatok a tőlem jövő kitalált szereplőkről?
Flora the Crow,Lisa the Armadillo,Katy the Dog,Nicky the Cat,Armin the Hawk,Sosie the Bat,Binky the Echidna,Elemer the Frog,Cookie the Shallow,Beata the Chipmunk,Sisy the hedgehog,Evelin(Efi)the wolf,Zita the firefox,Jip the Earthworm,Jinn the foxy,Rubber the frog,Ducky the whiteduck,Pully the moongose,Daniel the bug,Milly the Moongose..ennyi